Mazurashi Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Witam miesiądz temu zainstalowałem VirtualBOX ale go wykasowałem bo był mi niepotrzebny i mam taki błąd o takie błędy prosze o pomoc fast. z góry THX Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Start > w polu szukania wpisz devmgmt.msc > z prawokliku Uruchom jako Administrator > w menu Widok uprawnij się, że jest włączone pokazywanie ukrytych urządzeń. Tam szukaj komponentów sieciowych VirtualBox do deinstalacji. Odnośnik do komentarza
Mazurashi Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 to już zrobiłe,... Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Pokaż co widać w Menedżerze urządzeń, czyli log z DevDiag (wybór opcji 3). Narzędzie startuj w trybie administracyjnym. Odnośnik do komentarza
Mazurashi Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie, mi chodzi o to: log z DevDiag (wybór opcji 3). Narzędzie startuj w trybie administracyjnym. Odnośnik do komentarza
Mazurashi Opublikowano 20 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Nie wykryło żadnych błędów.Czy Virtual Machine Monitor w Menedżerze urządzeń jest też plikiem od virtualboxa? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Nie wykryło żadnych błędów. Mówię po raz trzeci: pokaż log. Mnie chodzi o nie budzącą wątpliwości listę urządzeń do obejrzenia własnymi oczami. Odnośnik do komentarza
Mazurashi Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 ale ty chcesz zobaczyć ten DevDiag? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 (edytowane) ale ty chcesz zobaczyć ten DevDiag? O tym cały czas przecież mówię. Program zastartowany jako Admin, opcja 3, robi log, cały przekleić do posta. Będzie długi to do tagu spoiler. Chcę sprawdzić jak widać sytuację w Menedżerze urządzeń. A jeśli do niczego mi się to nie przyda, po prostu zainstaluję sobie w wirtualu kombinację Hamachi + VBox, by sprawdzić gdzie można usunąć ten mostek sieciowy. Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi