SoundWave Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Cześć! Czemu w "Moja zawartość" widzę tylko tematy założone przeze mnie w ciągu ostatniego roku a nie tak jak kiedyś wszystkie, które założyłem lub w których napisałem post? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Wyniki szukania są ograniczone czasowo, by nie obciążać serwera. Ta funkcja IPB była tu obecna od zawsze, więc raczej uprzednio sprawdzałeś swoje wyniki łapiąc się na określony pułap. Odnośnik do komentarza
SoundWave Opublikowano 11 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Pewnie tak było. Znalazłem sobie "hakerskie" obejście, mianowicie "Ustawienia" --> "Załączniki" i tam mam wszystkie swoje tematy. Dzięki za odp. Pozdro Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Możesz też wyszukiwać tematy poprzez normalną wyszukiwarkę forum, wypełniając pole "Znajdź autora" swoim nickiem. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi