jakubzysk Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Mam napęd optyczny płyty firmy LG-GSA4167DL13. Płyty DVD otwiera bez zarzutu nawet zgrywane prze mnie,z płyt CD odtwarza tylko oryginały,nagrywanych nie czyta. Odinstalowanie sterowników i zaktualizowanie nic nie dało. HELP!! Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 (edytowane) W takiej sytuacji standardowa procedura: 1. przeczyszczenie optyki napędu 2. aktualizacja firmware napedu KLIK 3. wymiana napędu Prawdopodobnie masz ten firmware, który podałem. Dla potwierdzenia ściągnij Nero info tool i wklei screen z głównego menu. Edytowane 20 Listopada 2010 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
DragonFire Opublikowano 20 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2010 Dla tego napędu, firmware DL13 jest ostatnim najnowszym - wiem, bo mam Odnośnik do komentarza
jakubzysk Opublikowano 21 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Co masz na myśli mówiąc "skan z menu głównego" czy chodzi ci o ustawienia ogólne. Prosił bym o odpowiedz na nr. GG XXXXXXX Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 21 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2010 Co masz na myśli mówiąc "skan z menu głównego" czy chodzi ci o ustawienia ogólne. Tak. Prosił bym o odpowiedz na nr. GG XXXXXXX Nie działamy poza forum. Niech temat zostanie, jakby ktoś chciał z niego w przyszłości korzystać. Odnośnik do komentarza
jakubzysk Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 oto opis z Nero Info Tool. InfoTool.txt Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 (edytowane) Ciekawe dlaczego nero info podaje inny typ nagrywarki niż Ty w temacie? Hę? Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi