kaczakkkk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Podpiolem uzywany HDD z Win Vista do innego komputera i zrobil sie "niewidzialny"Nie widzi go:- Device manager- diskmgmt. msc- bootowalna plytka GParted.Mozna jeszcze cos z tym zrobic????Mialem tam troche danych.Mysle ze sektor MBRi boot sektor sa padniete, jak naprawic bez plytki instalacyjnej?Ekran jest calkowicie czarny bez pola manewru a brzeczyk daje 4 sygnaly, Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Widziany jest w BIOSie? Od tego powinienes zaczac. Jaki interfejs ma dysk? Jak go podlaczyles? I w ogole jaki dysk? I popraw błędy ortograficzne, bo niedobrze mi się robi. Poprawnie jest: podpiĄłem. Masakra, tradycyjnie zero informacji poza tym, że nie działa. Zobacz czy mhdd go widzi, on używa innych przerwań niż bios. Wrzuć jego smart jesli mhdd go zobaczy. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Dysk dziala na innym komputerze.Prawdopodobnie plyta albo procesor."Widziany jest w BIOSie? Od tego powinienes zaczac.""Ekran jest calkowicie czarny bez pola manewru a brzeczyk daje 4 sygnaly,"Mozna zamknac temat. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Skoro daje 4 sygnały - to sprawdzasz w manualu płyty co one oznaczają. Tego też nie raczyłeś podać. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Cześć Groszku, daj mi znać jak zakończysz temat. Zyczę krótkiego i skutecznego lobba. Odnośnik do komentarza
kaczakkkk Opublikowano 10 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 @GroszexxxNie zycze sobie zadnych twoich odpowiedzi na moje posty. Nie jestem nimi zainteresowany. Wole nie otrzymywac zadnych odpowiedzi anizeli te ktore zawieraja twoje osobiste problemy i wynurzenia. Zapamietaj - moje posty dla ciebie nie istnieja ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi