jajo100 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Czekam na ten soft, bo w dalszym ciągu brak możliwości pobrania go z podanej wyżej strony, Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) Dysk nie jest w oplakanym stanie, pracowac na nim sie da tylko komfort moze byc kiepski. Druga sprawa, ze jego stan moze sie pogarszac. Przepraszam, ze nie wrzucilem programow. Zabalowalem. Probowales na innej przegladarce? A zobacz czy mozesz pobrac PartedMagic. Edytowane 15 Grudnia 2013 przez Groszexxx Odnośnik do komentarza
jajo100 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Przecież napisałem, że z innych źródeł nie ściąga, a powyższe linki nic nie wnoszą bo z nich też nie pobiera. Czekam na spakowany i wrzucony na serwer program, Pisałeś, że wrzucisz gdzieś i dasz linka, innej opcji nie ma. Inne programy ściągam bez problemu. Odnośnik do komentarza
jajo100 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 A zobacz czy mozesz pobrac PartedMagic. Tak, mam wypalone iso, wersja z 01. 05. 2013. Co mam zrobić i jak zapisać log? Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Masz do wyboru dwa programy: smartnomtools i disc health - w tym drugim chyba w zakładcę urządzenie (device) jest opcja sefltest. Piszę z pamięci, zaraz zobaczę na wirtualnej maszynie. W sensie - dopiero sie wezme za przygotowanie, bo nie mam w tej chwili zainstalowanej zadnej. Odnośnik do komentarza
jajo100 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dlaczego zmieniłeś zdanie i piszesz o innych programach, nierozumiem?. Partedmagic mam już na płycie z niego nie można tego zrobić tzn seltest itp?. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Parted Magic to dystrybucja linuksa z całym softem do analizy hdd. Tam sa te programy, które wymieniłem. Użyj ich. Odnośnik do komentarza
jajo100 Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 w którym folderze tego programu uruchomionego na pulpicie?. Jest tam kilka ikon, przed wejściem w program którą opcję wybrac live 32 czy tą z nr 1? konkretnie numer bo jest tam kilka opcji na poczatku. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Masz na pulpicie Disc Health, odpal go > performance > extended test. Odnośnik do komentarza
jajo100 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Disc health nie odpala, link do filmiku po dwukliku na ikonę , oraz foto z prawego przycisku. http://www.sendspace.com/file/etvexe Screen z grub4dos + Screen płyty głownej i biosu Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi