zombi1555 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 A więc tak. grę dostałem od koplegi jako prezent i jest orginalna niestety bez gwarancji nad czym ubolewam... Gdy ją włączę robi się czarny ekran i tyle gdy klikne to wychodz i windy. Gdy wcisne alt ctrl del to wywala mi to :Podpis problemu: Nazwa zdarzenia problemu: APPCRASH Nazwa aplikacji: Need For Speed The Run.exe Wersja aplikacji: 1.0.0.0 Sygnatura czasowa aplikacji: 4eaa0448 Nazwa modułu z błędem: Need For Speed The Run.exe Wersja modułu z błędem: 1.0.0.0 Sygnatura czasowa modułu z błędem: 4eaa0448 Kod wyjątku: c0000005 Przesunięcie wyjątku: 003221de Wersja systemu operacyjnego: 6.1.7600.2.0.0.768.11 Identyfikator ustawień regionalnych: 1045 Dodatkowe informacje 1: 0a9e Dodatkowe informacje 2: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789 Dodatkowe informacje 3: 0a9e Dodatkowe informacje 4: 0a9e372d3b4ad19135b953a78882e789Przeczytaj w trybie online nasze zasady zachowania poufności informacji: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0415Jeśli zasady zachowania poufności informacji w trybie online nie są dostępne, przeczytaj nasze zasady zachowania poufności informacji w trybie offline: C:\Windows\system32\pl-PL\erofflps.txt Mój sprzęt to : 2 GB ramwin7AMD 8650 triple core processorATI Radeon HD 4600 Monitor PnPi to już wszystko czekam na w miarę szybką odp Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Poproszę o pliki zawierające zrzuty pamięci oraz log aktywności. 1. Uruchom cmd jako administrator i wykonaj te dwa polecenia, które skopiują zawartość wer do Twoich dokumentów. Spakuj zawartość i udostępnij na speedyshare.com. xcopy "%programdata%\Microsoft\Windows\WER" "%userprofile%\documents\wer" /i /s /y xcopy "%localappdata%\Microsoft\Windows\WER" "%userprofile%\documents\wer2" /i /s /y 2. Pobierz Process Monitor z Sysinternals. Uruchom go, zaakceptuj warunki licencji, potwierdź domyślne ustawienia filtrów i uruchom program. Tuż po tym, jak pojawi się błąd aplikacji, przejdź do Process Monitora i zatrzymaj logowanie (kliknij ikonkę lupki na pasku narzędzi), po czym zapisz sesję do pliku program.pml (File -> Save, Zaznacz 'All events' i 'Native Process Monitor Format (PML)'. Plik spakuj i również shostuj.m.g. Odnośnik do komentarza
zombi1555 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Ok zabieram się do pracy Edit 1: tutaj skan http://www18.zippyshare.com/v/39462360/file.html Edit 2 a tu wer http://www8.zippyshare.com/v/46023590/file.html Edit 3 Już nawet użyłem craka bo myślałem że pomoże ale nadal nic ściągnołem też jakąs wersje z neta ale to ten sam błąd może to wina systemu albo sprzętu ?? Odnośnik do komentarza
mgrzeg Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Dzięki za logi. Niestety, dump się nie wygenerował, a przynajmniej nie ma go w załączonych plikach. Musimy spróbować inaczej. 1. Pobierz procdump [KLIK] 2. Utwórz na dysku katalog c:\dumps i wypakuj procdump.exe do tego katalogu. 3. Uruchom wiersz poleceń (Start-> w polu 'wyszukaj programy i pliki' wpisz cmd.exe) 4. Zmień katalog bieżący na c:\dumps cd c:\dumps 5. Uruchom procdump w trybie oczekiwania na NFS procdump.exe -e -ma -w "Need For Speed The Run.exe" 6. Dopiero w tym momencie spróbuj uruchomić NFS i poczekaj, aż pojawi się komunikat błędu. W katalogu c:\dumps powinien zostać utworzony co najmniej jeden plik .dmp. Spakuj wszystkie i wrzuć na speedy.sh (proszę, użyj tego hostera zamiast zippyshare), a w odpowiedzi podaj link. Na koniec kilka drobnych uwag: 1. Nie odpowiadaj, jeśli nie masz nic konkretnego do przekazania. 2. Używaj opcji 'Edytuj' do edycji ostatniej swojej wypowiedzi jeśli chcesz coś dodać, a nikt po Tobie jeszcze nic nie dopisał. 3. Masz oryginał - po co Ci crack? Zgodnie z przyjętymi zasadami, na forum nie wspieramy działań naruszających warunki licencji. Wycofaj crack. m.g. Odnośnik do komentarza
zombi1555 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 http://www.speedyshare.com/pKDAX/dumps.rar Wszystko git i działa dzięki. Temat do zamknięcia Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi