Yarunek Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Witam. Podczas gdy chcę zaktualizować internet explorer do wersji 11 wyskakuje mi błąd o kodzie 9C47. Próbowałem autofix od microsoftu i metody z odinstalowywaniem oraz instalowaniem IE11 z pliku. Nic nie pomogło. Ciągle to samo. Mogłby mi ktoś z tym pomóc ponieważ powoli trace nerwy . Moj system to W7 64bity Home Premium SP1. Z góry dziękuje ! Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Brak konkretów. Prześlij logi specjalistyczne: 1. Uruchom "Narzędzie analizy gotowości aktualizacji systemu": KLIK. Gdy narzędzie ukończy skan: 2. Skopiuj na Pulpit cały folder C:\Windows\Logs\CBS, zapakuj do ZIP, rzuć na jakiś hosting i podaj tu link do paczki. To grube materiały, nie mogę obiecać szybkiej analizy. . Odnośnik do komentarza
Yarunek Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Mam nadzieję że dobrze to zrobilem. http://sendfile.pl/124256/CBS.rar Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi