Szib Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 WitamPo instalacji systemu windows 7 nie działa myszka na ps/2. W czasie instalacji była podłączona myszka bezprzewodowa z klawiaturą oraz myszka na ps/2. Taką konfiguracje miałem na win xP i wszystko chodziło (obie myszki).W menadżerze urządzeń przy myszce ps/2 jest wykrzyknik na żółtej tarczy.Stan urządzenia: Nie można uruchomić tego urządzenia. (Kod 10).Myszka to A4Tech SWOP-3. Czy ktoś wie jak to naprawić?Dzieki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 http://windows.microsoft.com/pl-pl/windows/update-driver-hardware-isnt-working-properly#update-driver-hardware-isnt-working-properly=windows-vista Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Próbowałem przez Windows Update - nie pomogło Ręcznie nie wiem jakie sterowniki. Myszka to A4Tech SWOP-3 Dzięki Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 W czasie instalacji była podłączona myszka bezprzewodowa z klawiaturą oraz myszka na ps/2 A czemu 2 różne myszy? Jedna nie wystarczy? Wejdź do biosu i szukaj opcji odpowiedzialnych za myszkę. Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 29 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Mam zestaw klawiatura + mysz usb bezprzewodowa a chciałem kozystać z klawiatury usb i myszki kablowej na ps/2 W biosie ustawiłem Boot settings - Configuration - PS/2 Mouse Support z Auto na Enabled. I nic nie pomogło? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2013 Myszka to A4Tech SWOP-3. A ta myszka nie powinna mieć sterowników? http://driverscollection.com/?H=SWOP-3&By=A4Tech Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Ale tu nie ma sterowników pod windows 7 x64 Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Podałem przykładową stronkę. Jeśli producent myszy nie zapewnia sterów - nie oczekuj działania urządzenia. Kup taką która ma sterowniki pod W7. Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 1 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zawsze myślałem że myszki na ps/2 mają standardowe sterowniki. Chyba że się myle Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 1 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2013 Chyba że się myle Rodzaj złącz nie ma znaczenia. Testowałes inne urządzenia? Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Myszka jest uszkodzona - sprawdzone na innym komputerze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi