Bronekk Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Nieaktualne. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Wygląda na to, że zdobyles wersje 32 bitowa. GPT jest obslugiwane tylko przez 64 bity. I nie pisz człowieku, że pobrałeś...tylko kupiłeś. Przez niektórych takie pobieranie jest bardzo niemile widziane. Dwie opcje - albo zdobedziesz windows 64 bitowy albo opcja nr 2 2) Ściągniesz dystrybucję Hiren's Boota, ma prosty opis jak go na pena umiejscowić, żeby się bootował. Z niego odpalisz GParted i tam zrobisz z partycjami co Ci się spodoba. Gdybyś miał problemy z obsługą tego programu - to... albo google albo wyzeruj dysk - co usunie gpt. I wtedy bedziesz mogl zalozyc partycje przy instalacji systemu. Link do zassania hbcd http://www.hirensbootcd.org/files/Hirens.BootCD.15.2.zip link do tutka jak zrobic bootowalnego usb z nim http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk Odnośnik do komentarza
Bronekk Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Kolego, pobrałem - dlatego, że z oficjalnego źródła microsoftu wersję 64-bitową tego oto systemu, do którego posiadam klucz licencyjny. A z problemem już sobie poradziłem, włączyłem konsolę przy wyborze dysków i zmieniłem typ na MBR. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 A z problemem już sobie poradziłem, włączyłem konsolę przy wyborze dysków i zmieniłem typ na MBR. To teraz poczekamy czy w czasie inetalacji klucz bedzie pasował Odnośnik do komentarza
Bronekk Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 To teraz poczekamy czy w czasie inetalacji klucz bedzie pasował Wszystko działa bez zarzutu Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 To wujek zwdziecza ci chyba lewy system. Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Jako student mogl sciagnac z MSDNAA. Zreszta, nie ma co byc purysta w tych sprawach . Kompletnie nie rozumiem po co był temat - skoro wbudowane narzędzie nie zawiodło... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi