sospon Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Niestety ostatnimi czasy coś się uwidziało mojemu lapkowi i co chwile mu bluescreeny wyskakuja i to podczas normalnego uzytkowania. robilem ponowną reinstalację systemu lecz niestety pomogło to tylko na około tydzien.Wrzucam screen z ostatniego crash'a. wczesniejszych nie ma nie wiem dlaczego. Od razu dodaję że jestem zielony w te klocki i prosiłbym o proste wytlumaczenie. Z góry dziękuję za pomoc. Gdyby było coś jeszcze potrzebne to dodam.Aha laptop ASUS R700Vi5-3210MGF 630M12GB Ram Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Na początek sprawdź sterowniki, sprawa wygląda na problem z driverami. Sprawdź czy masz najnowsze, zainstaluj wszelkie hotfixy i uaktualnienia do systemu. Odnośnik do komentarza
sospon Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 A jak sprawdzic wszystkie sterowniki czy mam aktualne? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi