yuiop22 Opublikowano 18 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2013 Mam pewien problem z uruchomieniem systemu, mianowicie: Gdy włączam netbook'a (Win7) wyskakuje: "Przygotowanie do konfiguracji Windows. Nie wyłączaj komputera". Włączyło mi się to w piątek po południu (koło 16) a w niedziele rano nadal było napisane to samo, postanowiłem go wyłączyć i przywrócić system o tydzień w trybie awaryjnym, lecz to nie poskutkowało. Proszę Was o pomoc . :C Mogę wejść do trybu awaryjnego. Windows 7. Nie mogę boostować płytki od Win 7 i naprawić, bo nie ma cd-rom'a :x Odnośnik do komentarza
yuiop22 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 To pomoże mi ktoś to naprawić? :x Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Z automatu sprobuj tego: Wypal windowsa 7 na płytę albo pendrive. Potem opcja - narzędzie do naprawy systemu windows podczas uruchamiania. https://www.fixitpc.pl/topic/54-winre-metody-startu-opis-funkcji-naprawczych/ Odnośnik do komentarza
yuiop22 Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Wreszcie zaskoczyło, teraz po wpisaniu hasła i po napisie "Zapraszamy!", mam czarny ekran i biały kursor na środku i nic się nie dzieje, a gdy go wyłącze mam 'Trwa wylogowywanie' i nic się nie dzieje, musze wyciągnąć baterie albo przytrzymać guzik włączania... Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 No to dawaj logi, nikt tu z fusów wróżyć nie będzie. Swoją drogą - samo zaskoczyło czy coś robiłeś? Odnośnik do komentarza
yuiop22 Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Jednak nadal jest spieprzone.. Przy włączaniu jest Przygotowanie do aktualizacji Odnośnik do komentarza
yuiop22 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi