Anonim8 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Dzieje się to podczas instalacji sterowników a nie dzieje podczas obciążenia karty grami a nawet programam PAX. Igor > próbowałeś instalacji innych sterów? Nie siedzę w wątku czytałem tylko ostatnie posty. Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Przeinstalowałem sterowniki - wróciłem do starszych. Na 314.22 opisywanych wcześniej problemów nie ma. BTW. zauważyłem, że nVidia (niestety) olewa Fermi i nowsze sterowniki wcale nie poprawiają wydajności tej serii kart. Po wpisaniu w wyszukiwarkę "GTX460 zacięcia" pokazuje się bardzo dużo odnośników do podobnych problemów, niestety. Ta odpowiedź (pomoc w temacie) była (jest) najlepsza: Wróć ze sterownikami grafiki do wersji 314.22. Od tej wersji wzwyż ,,gryzą" się z Windows 7 x64. Pierwsza odpowiedź - zrozumiałem. A humor znajduje się w dziale RR. Pomagając więcej się zdziała nie będąc "sztywniakiem". Druga odpowiedź - były już przypadki gdzie userzy zaawansowani zapominali o podpięciu dodatkowego zasilania procesora. Może. Trzecia odpowiedź - link nie działa. U mnie działa poprawnie. Proponuję, abyś zmienił przeglądarkę lub dostawcę internetu lub sprawdził poprawne skonfigurowanie modemu/routera. Czwarta odpowiedź - przemyśl to jeżeli ktoś inny zada pytanie. Ale o co Ci chodzi? Z mojej strony EOT. Problem rozwiązany, temat uważam za zamknięty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi