Madzialena Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 Dobra komunikaty zniknęły ale resety przy korzystaniu z Firefoxa nie I mam jeszcze jedno pytanie co do dbania o jako taki porządek.Aktualnie korzystam z CClanera i odkrzacza, do odinstalowywania programów mam Revo Uninstaller. Taki zestaw może być czy może radzisz coś zmienić? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 (edytowane) Wywal odkurzacz bo sypie błedami. Kiedy byłem mały, interesowałem sie wszelkimi czyścikami. Teraz korzystam z dwu rzeczyOTL i ERUNT. Przy pomocy OTL usuwam pliki tymczasowe. ERUNTdo robienia kopi rejestru oraz kompaktowania rejestru. Error - 2013-11-12 13:08:05 | Computer Name = DOM-3AF42E29FAF | Source = Application Error | ID = 1000Description = Aplikacja powodująca błąd airrivals.atm, wersja 0.0.0.0, moduł powodującybłąd , wersja 0.0.0.0, adres błędu 0x00000000.Error - 2013-11-12 16:50:21 | Computer Name = DOM-3AF42E29FAF | Source = Application Hang | ID = 1002Description = Aplikacja zawieszająca odkurzacz.exe, wersja 13.3.3.1648, moduł zawieszeniahungapp, wersja 0.0.0.0, adres zawieszenia 0x00000000. Programy najlepiej usuwać za pomocą panelu dodaj/usuń. Bo czesto gesto usuwacze usuwają nie to co trzeba.Musisz mieć Airriwals? Znajdź w panelu usług MozillaMaintenance > PPM na usługę właściwości > przestaw na wyłaczona > restrart Skonfiguruj opcje BSOD > PPM na mój komp > własciwości > Zaawansowane > Uruchamianie i odzyskiwanie > Ustawienia > odznacz > automatycznie uruchom ponownie Madzia, mam dla Ciebie dobre wiadomości. Dysponuje niepotrzebnym ramem który pasuje do Twojej płyty. Pamieci oddam po kosztach wysyłki. Twoja płytka maksymalnie obsługuje 2 gb Ram. Jak jestes zainteresowana to pisz na PW. Edytowane 16 Listopada 2013 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 16 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 W sumie to i tak w Airriwals nie gram bo coś ostatnio mi się nie chce więc idzie to do usunięcia. Co do ramu to pogadam z kim trzeba i dam ci znać Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 16 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2013 wejdź do panelu usług start > uruchom > services msc znajdź usługe Mozilla Maintenace > PPM na usługę > przestaw tryb na wyłaczona to samo z usługą indeksowania > Przegladarką systemu i restart potem wejdź na Yutube kliknij PPM na jakikolwiek filmik PPM > Ustawienia i odznacz Przyspieszanie sprzętowe. Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 17 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 To nie koniec zabawy, koło 5 rano system wywalił BSOD a potem tak jeszcze 3 razy. A teraz news tygodnia przyczyną są sterowniki od karty graficznej (NVIDIA Display driver, Version 307.83)... tak wynika z Blue Screen View. BSOD.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 (edytowane) No to ciach > szukasz starszej wersji sterownika. Najpierw odinstaluj z panelu programów te co masz. Potem pobierz Driver Sweeper http://www.guru3d.com/content_page/guru3d_driver_sweeper.html zainstaluj. Wejdź w tryb awaryjny > uruchom Driver Sweeper i zaznacz to co od Nvidia > i klikasz Clean. Potem juz w trybie normalnym instalujesz starsza wersje sterownika. Edytowane 17 Listopada 2013 przez Belfegor Odnośnik do komentarza
Groszexxx Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Problemy ustały? Jeśli nie - to podaj jeszcze jaki masz zasilacz. I wrzuć raport z AIDY 64. Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Zmiana planów z tym ramem :/ Wczoraj hulało ale dzisiaj chcę odpalić PC, no niby się włączył ale monitor ani nic nie reaguje, po jakiejś 3 próbie odpalił się ale zaczął sypać BSOD na starcie :/ Po wyjęciu Hynix'a już ładnie działa.Spróbuję jeszcze powkładać je same może coś wypali Edit:Stara kostka + ta nowa o tym samym taktowaniu , dzała normalnie... teraz a co potem? HWiNFO 1# https://www.dropbox.com/s/qtmz49bouvn6w9u/1%23.PNG 2# https://www.dropbox.com/s/na5q880rh9s2tn7/2%23.PNG 3# https://www.dropbox.com/s/343koyymj17axmn/3%23.PNG Problem z przeglądarką ustał Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Edit:Stara kostka + ta nowa o tym samym taktowaniu , dzała normalnie... teraz a co potem? HWiNFO Zostaw ten układ. I daj obrazek z Hwinfo > Memory Chce zobaczyc ile jest tego ramu? Czyta 1gb? Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Czyta Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Teraz możesz zainwestować kilka złoty w lepszy procesor. Odnośnik do komentarza
Madzialena Opublikowano 23 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Wiem ale na początek wolę znaleźć jakąś nowszą płytę główną a potem resztę. To i tak jeszcze zależy od tego co wysiądzie pierwsze... ale jak nazłość się nic się zepsuć nie chce Ale zwiększam swoje szanse dopuszczając tatę do czyszczenia go z kurzu... odkurzaczem Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Z ty odkurzaczem uważajcie. To nie jest najlepszy pomysł jeśli chodzi o czyszcenie kompa. lepiej zapakować go w samochód i pojechać na stację benzynowa gdzie jest kompresor. Przy okazji mozna oponki napompować. O wymianie procka wspomniałem bo to najtańsza mozliwość. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi