arsesto Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Krotko, oto logi : ) OTL.Txt Extras.Txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Krotko, oto logi : ) Trochę dłużej - czego dotyczy problem? Zasady działu: Przeczytaj pierwszy temat: WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi i załącz wymagane logi z OTL, FRST, GMER. Logi załącz w ten sposób: wejdź w swój temat na dole kliknij "więcej opcji" następnie "przeglądaj" , znajdujesz plik z logiem i klikasz "załącz ten plik". Jak już załączysz wszystkie wymagane logi kliknij "dodaj odpowiedź" Odnośnik do komentarza
arsesto Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Dodałem logi z FRST, ale na str: " ...... diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/......" nie znalazłem w "obowiązkowej diagnostyce ogolnej " skanera GMER , masz może link do niego z instrukcją? Problem jest od dłuższego czasu, 3/4 razy dziennie włącza się u mnie proces svchost.exe, ktory zjada wszystkie zasoby , idzie na 100 % CPU przez minimum 40 min 3 X dziennie Odnośnik do komentarza
arsesto Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Miałeś podany w "WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi", trzeba było czytać uważnie-->https://www.fixitpc.pl/topic/60-diagnostyka-infekcje-typu-rootkit/ Nie pisz w cytacie. Odnośnik do komentarza
arsesto Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Ok , nie mam juz dzis czasu na tak dlugi skan. Z tego co wiem nie zalecane jest na waszym forum uzywanie Combo, u mnie podejrzewam bedzie to konieczne, ale wszystko się okaże jutro. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Pobierz ADW-Cleaner: "Dział pomocy doraźnej"-->"Dezynfekcja: zbiór narzędzi usuwających"-->"Pobierz" . Po uruchomieniu kliknij "szukaj" , po zakończeniu skanu "usuń". Reset komputera. Pobierz: TFC Temp File Cleaner by Oldtimer: "Dział pomocy doraźnej"-->"Dezynfekcja kroki finalizujące temat"-->"Czyszczenie lokalizacji tymczasowych" Naciśnij "start" i rozpocznie się usuwanie plików tymczasowych. Zaktualizuj Java do wersji 7u45, Adobe Reader do wersji 11, Firefox do wersji 25. Wykonaj nowe skany OTL, FRST i GMER - załącz logi. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi