martinesq Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Mam taki problem, jestem po reinstalacji systemu windows 7, i pierwszy raz spotykam się z takim problemem. Otóż mam zainstalowane wszystkie wtyczki, wszystko aktualne, kodeki, no i filmiki na youtube.com normalnie mi działają, lecz gdy wchodzę np. na facebooka i tam jest jakiś filmik to jeśli na niego kliknę to zaczyna lecieć ale jest puste okno i słychać sam dzwięk, mogę równeiż kliknąć prawym przyciskiem myszki i mam Ustawienia, Ustawienia globalne, lecz do tych pierwszych nie da się wejść, nic się nie dzieje. Problem pojawia się na wielu stronach, np. played.to, i inne. Problem nie pojawia się na przeglądarce IE, na innych nie testowałem, korzystam z mozilli firefox. http://postimg.org/image/ypqd433oj/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 ja to ci powiem jedno. Nie mam zadnych kodeków i co chce sobie oglądam. Moze spróbuj wszystko wywalić. W7 ma całkiem przyzwoity zestaw kodeków sam w sobie. Wiesław531 by ci doradził co dodatkowo zainstalować > ma sprawdzone patenty. Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 no kurczę problem w tym że nie działało już nawet na początku przed instalacją tego wszystkiego, samo w sobie adobe flash powinno wystarczyć by wyświetlać te filmy no a nie wystarcza :/ dziwny problem bo spotykam się z tym poraz pierwszy, wcześniej po formatach wystarczyło zainstalować adobe flasha i śmigało. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 no kurczę problem w tym że nie działało już nawet na początku przed instalacją tego wszystkiego, samo w sobie adobe flash powinno wystarczyć by wyświetlać te filmy no a nie wystarcza :/ dziwny problem bo spotykam się z tym poraz pierwszy, wcześniej po formatach wystarczyło zainstalować adobe flasha i śmigało. no kurcze nie wiem. Jak wejde gdziekolwiek co ma flascha to gram. To może zapodaj link (nawet na priwa) zobacze u siebie czy zabangla. ] Jakby cos napisz do Wiesława na priwa. On ma sprawdzone kodeki. Ja bardzo rzadko korzystam z takich dobrodziejstw. Sory martnesq, ale więcej nie pomnogę. A może antywirus cos blokuje? Nic niem wiem na temat twojego systemu > przydałyby sie logi. Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 antiwirusa nie mam, świeżo postawiony windows, praktycznie tylko youtube.com mi działa, reszta widać okienko puste i leci dzwięk. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Nic niem wiem na temat twojhego systemu > przydałyby sie logi. Nowy nie nowy. Wsio rybka. Logi mozesz zapodać. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Wywołany do tablicy odpowiadam. Zainstalowany tylko flash oraz Silverlight. Odtwarzacz multimediów - używam tylko WMP i z tego powodu zainstalowałem Shark007 Advanced - KLIK. Przy instalacji uwaga na bonusy jak z każdym softem Free - instalacja nadzorowana. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Wywołany do tablicy odpowiadam. Aj tam od razu wywołany do tablicy. Po prostu wiem że korzystasz i mozesz coś doradzić. Pozdro. Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 zainstalowałem Shark007 Advanced nie pomogło. WINDOWS 7 Professional, z czego zapodać logi? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Z OTL i FRST Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 logy Addition.txt Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Logi przejrzałem. Napakowałeś kodeków zupełnie niepotrzebnie. "ffdshow_is1" = ffdshow v1.2.4422 [2012-04-09] "KLiteCodecPack_is1" = K-Lite Codec Pack 10.1.0 Standard Ale na razie zostaw kodeki. Piszesz filmiki na youtube.com normalnie mi działają, lecz gdy wchodzę np. na facebooka i tam jest jakiś filmik to jeśli na niego kliknę to zaczyna lecieć ale jest puste okno i słychać sam dzwięk, mogę równeiż kliknąć prawym przyciskiem myszki i mam Ustawienia, Ustawienia globalne, lecz do tych pierwszych nie da się wejść, nic się nie dzieje. Problem pojawia się na wielu stronach, np. played.to, A ja wchodzę na playedto i nie mam żadnych kodeków i jest obraz i dxwiek. Problem jest w Twojej przeglądarce. Tez korzystam z FF. Zresetuj przegladarkę Masz tam niby takie naleciałości w rozszerzeniach FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@nvidia.com/3DVision: C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\npnv3dv.dll File not found FF - HKLM\Software\MozillaPlugins\@nvidia.com/3DVisionStreaming: C:\Program Files (x86)\NVIDIA Corporation\3D Vision\npnv3dvstreaming.dll File not found Sprawdź ścieżki i jak coś tam siedzi wywal. Po co ci Nvidia Physyx? Co to za kolejny wynalazek od Nvidia? NVIDIAStereo" = NVIDIA Stereoscopic 3D Driver Tez mam grafike od zielonych i nic takiego nie instaluję. Co za karta? Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Reinstalowałem przeglądarkę i o dziwio pomogło, za dużo kombinowania i w tym natłoku wszystkiego zapomniałem o najprostszej rzeczy jaką jest reinstalacja przeglądarki.. dzięki za pomoc i przepraszam za zawracanie [Filtr wulgaryzmów]. Grafike mam GEFORCE gtx550ti Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Sprawdź sobie jakie dokładnie oprogramowanie potrzebuje Twoja karta. Jak mówię bardzo niewiele kart korzysta z Nvidia Physycs. A juz nie wspominam o takich patentach jak > NVIDIA Stereoscopic 3D Driver jest wielce prawdopodobne że chciałeś mieć więcej ale wysdzło mniej > znaczy gorzej. Nic nie rób na siłe. Warto zapytać przed instalacją sterów. A te kodeki od K lite i FFdshow wywal. Odnośnik do komentarza
martinesq Opublikowano 12 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Dobra, można zamknąć. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi