Anonim8 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Postanowiłem pociagnąć tematy na temat forum. Co jest grane ja sie pytam? Dawids28 od kilku miesięcy nie udziela żadnej pomocy. Do jasnej cholery, czy mogę dostać jakiekolwiek info na priwa? Nie wiem co sie dzieje i dlatego pytam oficjalnie. Jeśli szczegóły takiego postepowania są ścisle tajne, to ok. Ale na litość boską, tak nie może być, że wchodzę na forum pooglądam i wychodzę. Dawidzie - odezwij się. pozdro Belfi Odnośnik do komentarza
DawidS28 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Nie mam czasu tego prowadzić. Forum mam ustawione od paru lat na stronę startową i stąd mnie widać na liście aktywnych. Informacja o sytuacji poszła do Szefostwa, zapomniałem napisać coś więcej dla ogółu, za co przepraszam. Prawdę powiedziawszy, nie wiem, czy będę miał możliwość wrócić, ale nie wyobrażam sobie prowadzenia wszystkiego z doskoku w wolnych chwilach. Miło Cię widzieć. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 9 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 Prawdę powiedziawszy, nie wiem, czy będę miał możliwość wrócić, ale nie wyobrażam sobie prowadzenia wszystkiego z doskoku w wolnych chwilach. No kurcze w końcu doczekałem sie odpowiedzi. Dawid nie rób sobie jaj. Wracaj na forum. Kto załatwi lepiej tematy związane z siecią jak ty? Nie masz czasu prowadzić działu sieci? To ja ci coś powiem > jak masz mało czasu znajdź sobie dodatkowe zajęcie ,wtedy bedziesz miał wystarczająco dużo czasu. Co wy sobie myslicie? Ze my z Wieskiem i Kolegą Dudysa załatwimy wszystkie tematy? Jesteś fachowcem, znasz się na tych wszystkich routerach i bajerach. Wracaj mi szybciutko. A może wycieczka za ocean tak ci przewróciła w głowie? Nie zostawiaj forum - tyle pracy w nie włozyłeś. Nie godzi sie. Przypomnę Ci Twój post jeden z pierwszych jak zabiegałeś o funkcję moda na nowym forum. I co teraz? Odpuszczasz? Nie Dawidzie zabraniam. Nie mozna tak zrobić. Jeśli są ważne powody odstapienia od obowiązków należy powiadomić włascicielkę. Wytypować zastepcę. Słowem cokolwiek ale nie zamknąć sie i nie dawać znaku zycia. Ja rozumiem ze mozesz mieć nową pracę, która absorbuje czas. Ale wtedy trzeba z godnością zostawić innym etat moda. Jesteś juz dużym chlopakiem i sam powinieneś ocenić mozliwości. Nie chce na forum figurantów. Odnośnik do komentarza
siwy3461 Opublikowano 9 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2013 a co się dzieje z Landussem? Też nęka go brak czasu? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 a co się dzieje z Landussem? Też nęka go brak czasu? A żebym to ja wiedział. Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pytałam się o to @Picasso - odpowiedziała, że @Landuss codziennie się loguje na Forum, ale pewnie nie ma czasu na pomaganie. Tylko że z tym logowaniem to też może być, że ma "fixitpc" ustawione jako stronę startową. jessi Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Pytałam się o to @Picasso - odpowiedziała, że @Landuss codziennie się loguje na Forum, ale pewnie nie ma czasu na pomaganie. W cuda nie wierze. Jakby chciał i mógł to by był. Teraz wazniejsze jest zdrowie picasso. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Forum mam ustawione od paru lat na stronę startową i stąd mnie widać na liście aktywnych. Moim zdaniem popełniasz wielki błąd. Nic chyba nie jest bardziej frustrującego dla użytkownika forum który zwraca się o pomoc i z nadzieją na nią czeka. Dosłownie całymi dniami wisi na forum. I widzi od czasu do czasu moderatora ( tu: konkretnie Ciebie). I co? Dopowiedz sobie sam... Takim działaniem (widocznością wśród zalogowanych) robisz krecią robotę. Uderzasz tym samym w dobre imię forum. No skoro nie masz czasu to chyba należałoby podjąć męską decyzję - tak jak inny moderator z działu Sieci, o ile mnie pamięć nie myli ( w początkowej fazie istnienia forum). Odnośnik do komentarza
Igorrodz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 W ogóle z aktywnością moderatorów jest problem - nie nie chodzi mi o datę ostatniego zalogowania ale o tatę ostatniego napisanego posta w ogóle... Może warto, abyście pomyśleli o poszerzeniu ekipy moderującej? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi