Roozan Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witam ,dziś wchodząc na komputer wyskoczyla mi informacja z AVG o zainfekowaniu ww wirusem , nie da sie go usunac caly czas wyskakuje mi tabelka z nowo pojawiajacym sie syfem.. Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Jesteś w stanie wykonać logi ? Przeczytaj pierwszy temat: WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi i załącz wymagane logi z OTL, FRST, GMER.Logi załącz w ten sposób: wejdź w swój temat na dole kliknij "więcej opcji" następnie "przeglądaj" , znajdujesz plik z logiem i klikasz "załącz ten plik". Jak już załączysz wszystkie wymagane logi kliknij "dodaj odpowiedź" Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Dziekuje za szybka odpoiwedz ale przejżałem pare tutejszych tematow i zrobilem cos zgodnie z intsrukcja moderatora i narazie jakos nic nie wyskakuje . Jedynie co moge powiedziec to robilem cos w otl , cmd i jakos to poszlo jakby dalej wyskakiwal ten wirus bede robil po koleji wedlug waszych wskazan Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Mój system -windows 7 32 bity Problem polega na tym ze wciaż wyskakuje mi komunikat z mojego antywirusa (AVG) ze moj komputer zainfekowal kon trojański Dropper.Generic 8.CKIW (moglem te ostatnie przekrecic bo mi sie nie wyswietla) . SystemLook.txt OTL.Txt FRST.txt Extras.Txt Addition.txt Gmer.txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Przeczytaj pierwszy temat: WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi i załącz wymagane logi z OTL, FRST, GMER. Pobierz ADW-Cleaner: "Dział pomocy doraźnej" -->"Dezynfekcja: zbiór narzędzi usuwających"-->"Pobierz" . Po uruchomieniu kliknij "szukaj" , po zakończeniu skanu "usuń". Reset komputera. Pobierz: TFC Temp File Cleaner by Oldtimer: "Dział pomocy doraźnej"-->"Dezynfekcja kroki finalizujące temat"-->"Czyszczenie lokalizacji tymczasowych" Naciśnij "start" i rozpocznie się usuwanie plików tymczasowych. Odinstaluj: BabSolution, Babylon, Delta. Używasz: McAfee Security, AVG ? Załącz wymagane logi z OTL, FRST, GMER. Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Log został dołączony , , obydwie rzeczy ktore prosiles bym sciągnał tez są już na pulpicie , tylko nie wiem jak odinstalowac te 3 rzeczy i gdzie one sa Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 tylko nie wiem jak odinstalowac te 3 rzeczy i gdzie one sa "Panel sterowania"-->"Programy i funkcje" Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 tylko nie wiem jak odinstalowac te 3 rzeczy i gdzie one sa W panelu programów powinny byc. Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Delta została odinstalowana tych 2 pozostalych tam nie ma , co dalej ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 pozostalych tam nie ma , co dalej ? Co dalej? A klikaj na AdwCleaener > opcja Delete. Ale widze ze jeszcze ci nie podali to pobierz > uruchom > daj skanuj > poptem usuń> a potem po restarcdie zrób nowy log z OTL. http://general-changelog-team.fr/outils/289-adwcleaner Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Już po restarcie zaraz dołącze loga z otl bo jeszcze skanuje I jest OTL.Txt2.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 8 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 sprawdze za godzibne. I nie mieszać mi w temacie bo zastrzele Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 I jak tam ? Trzeba cos jeszcze zrobić ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 10 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Trzeba cos jeszcze zrobić ? Sebastian daj mi log z Kaspersky TDSSKiller > jak cos znajdzie wszędzie ustawiaj Skip. Jest kilka wyników, które budzą mój niepokój, ale ja za słaby jestem aby wyrokować od razu. Odnośnik do komentarza
Roozan Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 A mogłbyś mi podać zaufaną strone z ktorej to ściągne ? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 https://www.fixitpc.pl/topic/8-dezynfekcja-zbi%C3%B3r-narz%C4%99dzi-usuwaj%C4%85cych/?do=findComment&comment=33542 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi