Wawa Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Witajcie, mam taki oto problem z komputerem:po uruchomieniu widoczny jest ekran POST, na którym nie zauważyłem żadnych anomalii, następnie gdy komputer powinien przejść do ładowania systemu restartuje się i tak w kółko. Komputer nie należy do mnie i nie wiem co się z nim działo przed awarią. Próbowałem w opcjach biosu zmienić ustawienia na "fail-safe" ale nic to nie pomogło, próbowałem również uruchomić system z pendrive i to też zakończyło się niepowodzeniem. W temacie napisałem, że to problem z płytą główną, ponieważ takie są moje przypuszczenia, jeśli się mylę proszę mnie o poprawienie. Oto konfiguracja komputera, na podstawie tego co zobaczyłem po otworzeniu obudowy: zasilacz: płyta główna: Gigabyte GA-EP35-DS3; procesor: nie potrafię tego sprawdzić oznaczenia na procesorze są następujące2V825278A1977Karta grafiki: AMD Radeon HD 6700Moduły pamięci ram: są 2 takie same:A-data vitesta extreme editionDDR2-1066+CL:5-5-5-15 2TVoltage:2.1V~2.3VAD21066E001GOUDDR2 1066+ (5) 1GX8ADQYE1A08M2OADDH3I3161UNK5ERMB-8C2319Dysk twardy:To wszystkie informacje, które wydają mi się być istotne, jeśli czegoś brakuję wybaczcie, postaram się uzupełnić.Z góry dziękuję za Waszą pomoc. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Zacznij od MHDD KLIK oraz memtest - też opis w tutorialach. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi