rafcio11 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam Otóż od kilku dni borykam się z problemem takim, że kilka aplikacji nie chce się w ogóle uruchomić (daemon tools lite, amazing slow downer). Dodam, że w procesach są one aktywne ale po kliknięciu na ikonkę nic się nie dzieje, dodatkowo w awaryjnym trybie działają one normalnie. Oprócz tego windows bardzo długo się wyłącza, oraz przy kopiowaniu plików do innych folderów widzę je dopiero po odświeżaniu. Po usunięciu programu hamachi, programy zaczęły działać, ale tylko przez chwilę. Teraz znów nie działają, a mi kończą się już pomysły. Rejestr czyściłem Ccleanerem. Zapomniałem dodać, że windows media player po uruchomieniu się zwiesza. Jeżeli ktoś co można zrobić jeszcze oprócz formata, będę wdzięczny za pomoc Odnośnik do komentarza
Diakon Opublikowano 1 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Próbowałeś uruchomić wiersz polecenia jako administrator i wpisać sfc /scannow Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi