R4ajjz Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Witam, mam problem z komputerem.. Na początku miałem problem gdy chciałem zainstalować opere po formacie to wyskakiwał mi błąd "uruchomienie tej aplikacji nie powiodło się ponieważ nie znaleziono WindowsCodecs.dll." troszeczke posiedzialem w necie i znalazlem program który podmienil mi po prostu pliczek na nowy - w tym ze program jest platny a ja uzylem triala. Po tym jak przestal wyskakiwac wyzej wymieniony blad, mialem problem z biblioteka msvcrt.dll; mianowicie gdy chcialem zaainstalowac opere i bylo juz 100% nagle wyskakoczyl error "nie znaleziono punktu wejścia procedury memmove_s w bibliotece msvcrt.dll". Nie wiedzialem co zrobic, wiec sprobowalem formata - kolejnego, poniewaz polecil mi tak pewien uzytkownik lecz po 5 formatach owe problemy nadal wystepuja.. nie wiem co robic, jestem bezradny. Prosze o pomoc. Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 po 5 formatach owe problemy nadal wystepuja.. nie wiem co robic, jestem bezradny. Przy sprawnym dysku i oryginalnym systemie instalacja opery nigdy nie wywali takich komunikatów. Sprawdź dysk programem Crystal Disk Info > daj screen z tego programu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi