Lukasz1987 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam serdecznie. Mam kartę graficzną Nvidia 630 i od paru dni mi nie działa. A mianowicie w menadżerze zadań pokazuje mi że urządzenie zostało wyłaczone kod błedu 43. trochę poczytałem o tym błedzie ale nic konkretnego nie znalazłem na ten temat. Mój komputer to. - System win7 - procesor amd 8120 - zasilacz bequiet 630 watt - płyta głowna ASrock 970DE/U3S3. Czy naprawdę moja karta nadaje się tylko do śmieci ?? Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Najprościej, sprawdzić działanie karty na innym komputerze. Odnośnik do komentarza
Lukasz1987 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 No niestety nie mam takiej możliwości :/ Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Możesz jedynie zastosować ogólnie znane procedury - deinstalacja sterownbików (driver sweeper lub podobne) instalacja sterej wersji. Jednak najpewniejszą opcja byłoby sprawddzenie karty na innej jednostce. Odnośnik do komentarza
Lukasz1987 Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Jeśli chodzi o zabawę z sterownikami to już ten etap mam za sobą :/ Odnośnik do komentarza
Lukasz1987 Opublikowano 3 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Temat będzie można zamknąć, ponieważ kupiłem nową kartę , o wsztystko działa jak należy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi