Adaminho Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam. Mam problem jak w tytule, nie wiem co z tym zrobić. System WIndows 7 Professional 64bit. Wygenerowałem LOGi z OTL, FRST oraz GMER. Proszę o analizę, ewentualnie inne wskazówki co z tym fantem zrobić. Pozdrawiam i z góry dziękuję za udzieloną pomoc, Adam. Extras.Txt OTL.Txt Addition.txt GMER.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Przeczytaj pierwszy temat: " WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi" i załącz wymagane logi z FRST, GMER. Odnośnik do komentarza
Adaminho Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Przeczytaj pierwszy temat: " WAŻNE - Zakładanie tematu: obowiązkowe logi" i załącz wymagane logi z FRST, GMER. Jutro postaram się uaktualnić temat. Odnośnik do komentarza
Adaminho Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dodałem już wszystkie wymagane logi, teraz proszę o pomoc. Dziękuję Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Źle trafiłeś, bo @Picasso nie ma teraz możliwości zbyt dużo czasu poświęcać na pomaganie (kłopoty osobiste) Nie dałeś logu FRST.txt. W pozostałych logach nie widzę żadnej infekcji. https://www.fixitpc.pl/topic/3088-wmiprvseexe-i-xe0305/?hl=wmiprvse.exe 1) Odinstaluj: MyFreeCodec OptimizerPro1 (Version: 1.0) RegClean Pro (x32 Version: 6.21) vShare.tv plugin 1.3 (x32 Version: 1.3) 2) Użyj >Adw-cleaner (aby pobrać kliknij na dużą zieloną strzałkę po prawej). najpierw kliknij na SZUKAJ, a dopiero po zakończeniu skanowania, gdy uaktywni się przycisk USUŃ, to kliknij na niego.Pokaż raport z niego C:\AdwCleaner[s0].txt 3) Otwórz Notatnik i wklej w nim: Task: {7F60547C-6548-4640-9A7F-E66EDA57098B} - System32\Tasks\RegClean Pro_DEFAULT => C:\Program Files (x86)\RegClean Pro\RegCleanPro.exe [2013-05-27] (Systweak Inc)Task: C:\Windows\Tasks\RegClean Pro_DEFAULT.job => C:\Program Files (x86)\RegClean Pro\RegCleanPro.exeTask: C:\Windows\Tasks\RegClean Pro_UPDATES.job => C:\Program Files (x86)\RegClean Pro\RegCleanPro.exeAlternateDataStreams: C:\ProgramData\Microsoft:1DPnEJXSGbDT80jvoqWJxgFRp9AlternateDataStreams: C:\ProgramData\Microsoft:IZUN3yTQI6LsQwVXJo42CUDcwCkAlternateDataStreams: C:\Users\Dom\Ustawienia lokalne:FFpA7f5UvgICUn1Vgxwc0K25uAlternateDataStreams: C:\Users\Dom\AppData\Local:FFpA7f5UvgICUn1Vgxwc0K25uAlternateDataStreams: C:\Users\Dom\AppData\Local\Dane aplikacji:FFpA7f5UvgICUn1Vgxwc0K25uAlternateDataStreams: C:\Users\Dom\AppData\Local\Temp:2ZIKBFxG7Zw1ctxKlSw3oli Plik zapisz pod nazwą fixlist.txt i umieść obok narzędzia FRST. Uruchom FRST i kliknij w Fix. Powstanie plik fixlog.txt. Daj ten log. 4) Zrób nowe logi z FRST i OTL. jessi Odnośnik do komentarza
Adaminho Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Dziękuję, zaraz spróbuję zrobić wszystko, co podane.Co to logu z FRST już wrzuciłem, nie zauważyłem, że przez przypadek wrzuciłem zły plik, zdarza się Odnośnik do komentarza
Adaminho Opublikowano 31 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Zrobiłem wszystko tak, jak pisałaś.Jutro dam znać, czy zmieniło to postać rzeczy, gdyż już teraz jest późno i nie chce mi się testować.Aczkolwiek wstępnie wygląda dobrze, bo WmiPrvSE.exe nawet nie pojawia mi się w procesach. AdwCleanerS0.txt Fixlog.txt Addition.txt FRST.txt Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi