cezarion1643 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Witam! (jestem tu 1 raz więc jeśli zła kategoria to proszę przenieść) Mam problem z windows 7. Ostatnio miałem wirusa i użyłem programu combofix aby się go pozbyć. Podziałało.... ale nie mogę otwierać nie których programów i gier. Np. Wyskakuje błąd: E/Games/World of Tanks/worldoftanks.exeNie można uruchomić aplikacji ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest niepoprawna.Więcej szczegółów można znaleźć w dzienniku zdarzeń aplikacji lub przy użyciu narzędziawiersza polecenia sxtrace.exe Pobierałem wielokrotnie i wielokrotnie instalowałem i odinstalowywałem Visual C++ 2005, 2008 i 2010 lecz to nie pomaga. Pomocy! Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Po pierwsze, combofix użyty niepotrzebnie i trzeba trochę wiedzieć na ten temat aby go użyć. Temat do przeczytania: Combofix Teraz potrzebny będzie log z owego cprogramu który jest zapisany na Twoim dysku twardym. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi