barycz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Witam. Mam pewien problem. Niiektóre programy zaczęły niedawno przestac odpowiadać. Nie mam zieonego pojęcia co się stało, ale jak do tej pory nie chce działaś mi wiedźmin2 ZhyperMU ani Assasins Creed III. Załączam logi z otl i frst oraz gmer.Niestety log z cureita jest zbyt duży jak będzie trzeba to go wrzucę na jakis hosting. Czekam na waszą pomoc. Pozdrawiam Marcin.Mały edit. Zaktualizowałem wszystkie dostępne sterowniki jednak problem nadal występuje. Załączam nowe logi wykonane po aktualizacjach sterowników. Extras.Txt Addition.txt FRST.txt OTL.Txt gmer.txt Edytowane 28 Października 2013 przez barycz Odnośnik do komentarza
jessica Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Źle trafiłeś, bo @Picasso nie ma teraz możliwości zbyt dużo czasu poświęcać na pomaganie (kłopoty osobiste). Disk \Device\Harddisk0\DR0 unknown MBR code Czy to może laptop? jessi Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Szczerze mówiąc wątpie w infekcję. Na poczatek odinstaluj ESET i sprawdź co będzie. Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Tak. Jest to laptop Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Poczytaj temat https://www.fixitpc.pl/topic/5553-blad-sterownik-wykryl-blad-kontrolera-na-deviceharddiskxdrx-i-jego-interpretacja + https://www.fixitpc.pl/topic/881-podstawowa-diagnostyka-dysku-twardego-smart Użyj programu Crystal Disc Info i wklej z jego działania screen. Może ktoś pokusi się o jego analizę. Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jeżeli chodzi o eseta jego deinstalaca nic nie dała ;/ log z Crystala CDI.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Zrób weryfikacje plików systemowych. https://www.fixitpc.pl/topic/1236-weryfikacja-integralnosci-plikow-via-narzedzie-sfc/ Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie znaleziono naruszeń intergralności. Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Patcher ZMU ruszył, ale nie działa dalej sama gra Wiedźmin i ACIII Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 1 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2013 Dalej czekam na pomoc Odnośnik do komentarza
barycz Opublikowano 4 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Czy istnieje inne wyjście jak format? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi