Lucas82 Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 (edytowane) Witam was mam taki problem. Próbowałem przywrócić system do ustawień fabrycznych za pomocą eRecovery lecz nie idzie.W biosoe mam załączone partycja PQSerwice jest ustawiona jako główna i aktywna.Podczas botowania gdy wciskam alt i F10 ukazuje mi sie tylko to: Edit Boot Options: Edit Windows boot configuration for:Windows Vista ™ Ultimate (odzyskano) Path: \Windows\system32\winload.exe Partition : 2 Hard Disk: e3451ced Gdy wciskam enter zaczyna się ładowanie systemu.Nie wiem co się stało W Vista gdy wybiorę i uruchomię z menu start konsole eRecovery , daje opcje przywróć system do ustawień fabrycznych po czym następuje reset i windows ładuje się na nowo już sam nie wiem co mam zrobić.... Edytowane 16 Lutego 2011 przez picasso 16.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi. //picasso Odnośnik do komentarza
Rafael22peb Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Zacznij od poczytania tego: https://www.fixitpc.pl/topic/1333-winpe-do-celow-diagnostyczno-naprawczych/ Odnośnik do komentarza
maggreg Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Proponuję również przeczytać wątek Lenovo y550 one key recovery windows 7, nie ważne że dotyczy innego sprzętu, pewne wnioski w nim zawarte są uniwersalne. pzdr Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi