lech70 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam.Od niedawna mam problem z systemem.Często sie zawiesza i muszę restartowac,bo nawet alt+ctrl+delete nic nie daje-na nic nie reaguje.To "wieszanie"systemu najczęściej wystepuje gdy mam uruchomionego firefoksa.Skanowałem system już dwukrotnie i nic nie wykryto.Na innych przeglądarkach praktycznie to samo sie dzieje.Proszę o sprawdzenie logów z OTL.Dzięki serdeczne OTL.Txt Extras.Txt OTL.txt Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brakuje jeszcze logu z GMER. Odnośnik do komentarza
lech70 Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Brakuje jeszcze logu z GMER. Tylko to mam,bo po pełnym skanowaniu wywaliło mi niebieski ekran?Tzn nic nie mam juz teraz,aby Ci przesłać,bo nie mam uprawnień do wysyłanie tego typu plików?Moze czyms innym przeskanowac? Odnośnik do komentarza
lech70 Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Jest log z GMERA.Cos nie tak wczesniej poszlo? GMER.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi