wieslaw531 Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Napisz kiedy robiłeś SMART z Crystala - przed chkdsk czy po. Jeżeli przed to wszystko powinno być OK. Kontrolnie sprawdź kabel sygnałowy dysku bo zarejestrowany jest jeden problem chociaż on może być z wcześniejszego okresu. Odnośnik do komentarza
Adam12 Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wydaje mi się, że SMARTa robiłem po chkdsk, dla pewności jeszze raz go wykonuję i załączam. Co mam dokładnie sprawdzić z tym kablem? Czy jest dobrze włożony czy coś innego? Sorry za takie pytanie. Dzięki. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Masz zarejestrowany błąd połączenia kabla sygnałowego dysku. Jak pisałem może on być stary. Dlatego dla bezpieczeństwa proponuję (po całkowitym wyłączeniu kompa) sprawdzenie kabla metodą wypnij i wepnij z obu stron. Jeden sektor nadal oczekuje na realokację. Wykonaj kontrolnie Error Scan w HDTune i pokaż obrazek. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi