pawelq125 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Witam mam problem niedawno zainstalowałem Windows 7 Ultimate 64. I jak uruchomię wiersz poleceń to resetuje mi się komputer?. Extras.Txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Masz infekcje Brontok. Uruchom OTL i w oknie Własne opcje skanowania /skrypt wklej: :OTLO4 - HKCU..\Run: [Tok-Cirrhatus] C:\Users\Pawello\AppData\Local\smss.exe ()O4 - Startup: C:\Users\Pawello\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup\Empty.pif ():FilesC:\Users\Pawello\AppData\Local\Bron.tok-12-26C:\Users\Pawello\AppData\Local\Loc.Mail.Bron.TokC:\Users\Pawello\AppData\Local\Ok-SendMail-Bron-tokC:\Users\Pawello\AppData\Local\Bron.tok-12-24C:\Users\Pawello\AppData\Local\Bron.tok-12-25C:\Users\Pawello\AppData\Local\Bron.tok.A12.em.binC:\Users\Pawello\AppData\Local\winlogon.exeC:\Users\Pawello\AppData\Local\smss.exeC:\Users\Pawello\AppData\Local\services.exeC:\Users\Pawello\AppData\Local\lsass.exeC:\Users\Pawello\AppData\Local\inetinfo.exeC:\Users\Pawello\AppData\Local\csrss.exe:Commands[emptytemp] Kliknij w Wykonaj skrypt. 2. Przedstaw raport z usuwania i zrób nowy skan OTL oraz logi z FRST. Odnośnik do komentarza
pawelq125 Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Nie wiem czy to ten raport z usuwania ale tylko to mi wyskoczyło. Addition.txt FRST.txt OTL.Txt 10262013_124820.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 1. Infekcja pomyslnie usunieta. Uruchom OTL i kliknij Sprzatanie. 2. Wyczyść foldery Przywracania systemu https://www.fixitpc.pl/topic/8-dezynfekcja-zbior-narzedzi-usuwajacych/ 3. Zrób pełny skan avastem i MBAM jak coś zostanie wykryte wstaw raporty. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi