elizamoscow Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 helpen aub Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 elizamoscow, zaznaczyłam w poprzednim poście, że nie wiem jak to rozwiązać, a skoro nie wiem, to nie podaję żadnych instrukcji. Rozumiem, że tu brak wyników (?): Jednakze sprawdze ostatnia dzialajaca kopie hdd i wersje drv kontrolera dysku na niej i moze zrobie roll back albo poszukam starszych wersji. . Odnośnik do komentarza
elizamoscow Opublikowano 18 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Droga Picasso, Sterowniki stare oraz znowu nowe etc... nic nie pomoga ale stara kopia uruchamia sie w awaryjnym bez problemu wiec zastanawiam sie czy nie mozna jakos tego porownac i naprawic. I tylko Ty mi zostalas ! Blagam prosze na kolanach, Marek Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 18 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Skoro nie wiem, nie przeskoczę swojej niewiedzy. ale stara kopia uruchamia sie w awaryjnym bez problemu Nic nie obiecuję, ale skoro kopie wykazują różnice, to prześlij mi do porównania dwa pliki rejestru SYSTEM, ten z systemu bieżącego + ten z kopii dysku: C:\FRST\Hives\SYSTEM (to kopia rejestru bieżącego systemu zrobiona przez FRST) X:\Windows\system32\config\SYSTEM (podałam X:\ a nie nie C:\, bo masz dopiero znaleźć odpowiednik tego pliku w kopii zapasowej dysku) Oba pliki spakuj do ZIP, shostuj gdzieś i na PW podaj link. Jak mówię: nic nie obiecuję i jest prawie pewne, że ja tego nie rozwiążę. Nie spodziewaj się też szybkiej odpowiedzi. . Odnośnik do komentarza
elizamoscow Opublikowano 22 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2014 Wszystko przygotowane i ponizej link do obu: http://goo.gl/OxK28G Bardzo dziekuje, Marek Odnośnik do komentarza
elizamoscow Opublikowano 20 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2014 (edytowane) Uprzejmie sie przypominam :-) Edytowane 23 Maja 2014 przez picasso Nie ma potrzeby "przypominać się". O temacie wiem, a brak odpowiedzi jest dyktowany tym, że na razie nie mam nic do powiedzenia. //picasso Odnośnik do komentarza
elizamoscow Opublikowano 19 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Odnośnik do komentarza
elizamoscow Opublikowano 20 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2015 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi