DawidS28 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 @dejko Może i trochę to dziecinne, ale sam pomyśl, co zrobi Google, jak zobaczy 50 000 (!) linków do jakiegoś forum. Na 99% będzie to uznane za spam, 1% szans, że nam popularność w przeglądarce skoczy. W 2 dni zarejestrowało się ponad 100 użyszkodników - zdecydowana większość przyszła oczywiście z SE. Poza tym: niech admini widzą, jak kończy opuszczone forum @Tyrol O, makensis się pojawił. I nawet nie zareagował na moją PM-kę, co mnie zresztą nie dziwi - przyzwyczaiłem się. Odnośnik do komentarza
dejko Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 W 2 dni zarejestrowało się ponad 100 użyszkodników - zdecydowana większość przyszła oczywiście z SE Pytanie tylko w jaki sposób tu trafili: a) przez któryś z artykułów, b.) przez temat pożegnalny założony przez Picasso na SE, c) przez któryś z tematów na forum SE, napisanych w tonie "[Filtr wulgaryzmów] off admin, zrywam stąd, zapraszam na nowe forum". Rozumiem rozgoryczenie i pretensje do administracji - w końcu sam też przeskoczyłem. Ale zakładanie tematów spamersko reklamowych na SE, to coś klasy puszczania głuchych telefonów po nocy swojej byłej, która właśnie puściła się z innym. Nic to nie da, trochę pomęczy i wkurzy odbiorcę, a osoba postronna uzna to za nietakt. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Sądzę, że nie ma tego co rozgrzebywać i z klasą należy opuścić temat. Takie negatywne emocje mogą działać na szkodę naszego miejsca. Temat zamykam. Zajmijmy się czymś bardziej twórczym. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi