tomek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam, Mam prośbę w jaki sposób z poziomu WinRe wyłączyć systemową zaporę poprzez edycję rejestru. System Windows 7. Dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Panel sterowania -->narzędzia administracyjne-->usługi-->Zapora systemu Windows: / prawy przycisk myszy/: --> właściwości:-->tryb uruchomienia wyłączony-->stan usługi - zatrzymano-->zastusuj-->ok Tak będzie najprościej. Odnośnik do komentarza
tomek Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Panel sterowania -->narzędzia administracyjne-->usługi-->Zapora systemu Windows: / prawy przycisk myszy/: --> właściwości:-->tryb uruchomienia wyłączony-->stan usługi - zatrzymano-->zastusuj-->ok Tak będzie najprościej. Zupełnie nie o to pytałem. Nie wszystko jest takie proste Mam prośbę w jaki sposób z poziomu WinRe wyłączyć systemową zaporę poprzez edycję rejestru. System Windows 7. Dzięki za sugestie. Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nie wszystko jest takie proste Nawet w Windowsie uruchomionym w trybie normalnym zaporę systemową nie wyłącza się poprzez rejestr. Odnośnik do komentarza
tomek Opublikowano 25 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Nawet w Windowsie uruchomionym w trybie normalnym zaporę systemową nie wyłącza się poprzez rejestr. Ale zwykły użytkownik w "Domenie" bez uprawnień administratora inaczej nie wyłączy, a na komputerze lokalnym są tylko konta domenowe Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 https://www.google.pl/search?q=komputer+lokalny+a+uprawnienia+administratora&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=F2dqUoHMDIfVswbXiYHYDA Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi