Szib Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam Ostatnio trzy razy zresetował się komputer. Pierwszy raz gdy próbowałem odinstalować VMware Player. Druga próba i znowu reset. Trzeci raz gdy próbowałem przełączyć się na inne konto. Podaje raport z BlueScreenView a drugi z HWInfo. Dzięki za pomoc. Pozdr Zapominałem dodać, że przeprowadziłem test pamięci MemTestem i pamięci są OK BlueScreen.txt Rapotr HWInfo.txt Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Z raportu wynika że problem stanowi plik systemowy atapi.sys Caused By Driver : atapi.sysCaused By Address : atapi.sys+614bFile Description : IDE/ATAPI Port DriverProduct Name : Microsoft® Windows® Operating SystemCompany : Microsoft CorporationFile Version : 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2108) Powodów moze byc wiele, np infekcja. Podaj raport z SystemLook, pobierasz wersje 32bit http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.html Uruchom narzędzie i w puste okno wklej :filefindatapi.sys kliknij w Look i przedstaw raport Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Z raportu wynika że problem stanowi plik systemowy atapi.sys Caused By Driver : atapi.sys Caused By Address : atapi.sys+614b File Description : IDE/ATAPI Port Driver Product Name : Microsoft® Windows® Operating System Company : Microsoft Corporation File Version : 5.1.2600.5512 (xpsp.080413-2108) Powodów moze byc wiele, np infekcja. Podaj raport z SystemLook, pobierasz wersje 32bit http://jpshortstuff.247fixes.com/SystemLook.html Uruchom narzędzie i w puste okno wklej :filefind atapi.sys kliknij w Look i przedstaw raport Daje raport z SystemLook SystemLook.txt Odnośnik do komentarza
Szib Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 UP Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Plik atapi.sys ma właściwą sume kontrolną. Moze powinienes zaktualizowac sterowniki od kart sieciowych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi