tada44 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Zainstalowałem na laptopie win 8,1 ,Usunąłem kopie starego programu win 8, i przeskanowłem Malwarebytes Anti-Malware i pokazał 5 wpisów typu PPC że zastosował kwarantanne,Uruchomiłem adclener i usunął bonaze takie wpisy .Uruchomiłem cclener i wyczyścił wszystkie logi.Prosiłbym o sprawdzaenie tych skanów czy wszystko zostało usunięte czy jeszcze coś zostało do posprzątania Bo program TFC pokazuje że są jakieś zaległości Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Pokaż logi utworzone przez MBAM i AdwCleaner, by ocenić co i skąd było usuwane. I co masz na myśli: Bo program TFC pokazuje że są jakieś zaległości TFC prawie zawsze coś wykryje, gdyż tworzenie plików tymczasowych jest regularnym procesem. . Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 logi usunął cclener i ich nie mam chyba że gdzieś się jeszcze zapisują? Z tych logów co załączyłem nic nie wynika? TFC: User: Public User: Tadeusz ->Temp folder emptied: 927357 bytes ->Temporary Internet Files folder emptied: 128 bytes ->FireFox cache emptied: 16411124 bytes ->Flash cache emptied: 492 bytes %systemdrive% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot% .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32 .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32 (64bit) .tmp files removed: 0 bytes %systemroot%\System32\drivers .tmp files removed: 0 bytes cały czas coś czyści ale nie ma wyniku końcowego ile tego pousuwał !!!! Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 kasacja Odnośnik do komentarza
tada44 Opublikowano 22 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 temat można zamknąć.Zrobiłem odświeżanie systemu i infekcji nie pokazuje pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi