Kubota16 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam mam maly problem, od dluzszego czasu wyskakuje mi informacja przy starcie systemu SMART Hard Disk Error . I tu moje pytanie czy da sie jakos zrobic by to nie wyskakiwalo ? wiem dysk ma pare Bad sektorow, wymienie dopiero jak padnie. ogolnie komunikat wyskakuje od kupienia laptopa, podobno osoba ktora to jzu naprawiala mowila ze to jakis wirus, jakis czas temu bylo dobrze i nic nie wyskakiwalo. Z gory dzieki Odnośnik do komentarza
htw Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 (edytowane) "wiem dysk ma pare Bad sektorow, wymienie dopiero jak padnie" nie ten dział. Edytowane 14 Października 2013 przez picasso Przenoszę do działu Hardware. //picasso Odnośnik do komentarza
Kubota16 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Pomoze ktos ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jeżeli zależy Ci tylko na tym aby to nie wyskakiwało - wyłącz tą opcję (prawdopodobnie diagnostyczny soft HP). Odnośnik do komentarza
Kubota16 Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 no ok, a gdzie znajde taka opcje ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Opis w Manualu do lapka. Znaczy chcesz uzyskać efekt w stylu - Nie chcesz pan mieć temperatury to potłucz pan termometr. Można i tak. Komunikat nie jest wyświetlany bez powodu. Prawdopodobnie jest problem z dyskiem. Pokaż obrazek SMART z CrystalDiskInfo v 5.6.2 - KLIK. Odnośnik do komentarza
Kubota16 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 oto chodzi ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Dysk obowiązkowo do wymiany. Odnośnik do komentarza
Kubota16 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 ehh napisalem na poczatku ze wiem ze dysk do wymiany ale zrobie to jak padnie. Pytalem czy da sie ten komunikat wylaczyc jakos. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Odpowiedź w pierwszym zdaniu post #6. Odnośnik do komentarza
Kubota16 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 juz ponad rok mam ten dysk z ta awaria i nic sie nie dzieje pewnie jeszcze wytrzyma duzo, nie znalazlem nic jak pozbyc sie tego komunikatu. Mozna zamknac!. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi