adamek Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Witam. Od jakiegos czasu przeglądarka Google chrome sama zmienia wyszukiwarke z google na jv..... Dzieje się tak przy pierwszym uruchomieniu przegladarki google chrome gdy zaczynam prace na komputerze. Ponaddto często zacina mi się przeglądarka gdy np.chce uruchomic opcje logowania portalu społecznosciowego.Gdy przesówam rolke góra dól na stronie www to mruga mi obraz. Co zrobilem: Usunalem te wpisy z narzedzi przegladarki.Po uruchomieniu nowego okna lub zakładki nie ma tamtej oszukanej wyszukiwarki. Co potrzebuje: *Zapewnienia ,że system jest czysty. *Porad jak szybko i czym sprawnie przyspieszyć oczyscic PC Jak narazie dziekuje mam wiele pytan w innych działach. Czekam na wskazówki.Logi w załaczniku. Pozdrawiam Adam;) Extras.Txt FRST.txt OTL.Txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Brakuje pliku Addition FRST, proszę dodaj. Odnośnik do komentarza
adamek Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Z miła chęcia tylko ten program FRST64 nie generuje tego pliku.Jedynie txt ze scanu,co robic? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Czy zaznaczyłeś pole Addition do skanu? Odnośnik do komentarza
adamek Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Faktycznie nie zaznaczylem tej opcji addition.txt swieze logi poniżej. Addition.txt FRST.txt Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi