Chrystiano Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam Mój komputer strasznie się powolnie włącza (ponad 5 minut) chyba przez czyszczenie programem zwanym "Odkurzacz". Przez pewien czas jakoś znosiłem to powolne startowanie ale teraz już kompletnie nic nie działa , wyskakiwał bluescreen, komunikaty typu "Windows zły obraz" "System nie może połączyć z usługą". Piszę z trybu awaryjnego ponieważ przy normalnym starcie, internet nie działa. A drugi problem jest taki że od pewnego czasu YouTube i inne strony używające Adobe flash player nie działają bo gdy próbuję coś włączyć, zamiast filmiku jest czarny ekran i migająco-ładujący sie kursor. Zauważyłem po włączeniu menadżera urządzeń że 2 procesy "Flashplayerplugin" znikają i się znów pojawiają i tak ciągle. OTL.Txt Extras.Txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
Chrystiano Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 ok, widze ze pliki pobrane ale nikt nie jest w stanie pomoc temat mozna zamknac. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi