Terminator Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Od dawna używam Baku 4.1.3746 i uważam,ze programik niczego sobie. Nie znalazłem w witrynie informacji o nim,dlatego chciałbym poznać Waszą opinię o tym programie. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Program jakich wiele, włącznie z kombajnem pt. "Odkurzacz", czasem bywają sprawcami większych kłopotów niźli to warte. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 marekW, mianowicie na czym polegają te kłopoty ? Odkurzacza nie używam,a ten nigdy mi niczego nie popsuł. System tego nie odczuł. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Anonim3 Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 marekW, mianowicie na czym polegają te kłopoty ? System tego nie odczuł. Może to szczęście, a może używasz tego z rozwagą? Kłopoty o których piszę, bywają czasem dlatego, że programy te usuwają więcej niż potrzeba, często też ludzie nie zważaja na to co taki program usuwa, zaznaczając z automatu wszystko jak leci i tu już o "wypadek" nie trudno, szczególnie przy czyszczeniu duplikatów plików, defaultowo ustawione jest naprawa/czyszczenie bez tworzenia punktu przywracania, zielony użyszkodnik może tego nie zauważyć a skutki mogą być różne. Piszesz, że system tego nie poczuł ani nie odczuł znaczy, że albo nie było potrzeby użycia, albo program nie wyróżnia się specjalnie od innych tego typu, Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Piszesz, że system tego nie poczuł ani nie odczuł znaczy, że albo nie było potrzeby użycia, albo program nie wyróżnia się specjalnie od innych tego typu, Z tym się zgadzam.Kiedyś poleciłem pewnej osobie ten program i była awantura. Usunął sterowniki drukarki,podobno ))Dopiero przywracanie systemu pomogło. Nie jest to tylko jedyny "czyściciel" w mojej kolekcji. Wiadomo,zawsze trzeba wiedzieć co i jak robić. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza
Tyrol Opublikowano 28 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Ja z natury mam niechęć do 'kombajnów' Wolę małe, wyspecjalizowane pod danym katem. Odnośnik do komentarza
Terminator Opublikowano 28 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2010 Pytałem o opinię nt Baku,ale skoro jesteśmy przy czyścikach,a nie widzę na forum takiego tematu,( mogę się mylić ),używam Wise Disk Cleaner i Wise Registry Cleaner plus CCleaner. Pozdr. Odnośnik do komentarza
Grzechooo Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 A ja nie używam softu do czyszczenia, ew. raz na jakiś czas CCleaner, a do kombajnów to jestem niechętnie nastawiony, bo nigdy nie wiadomo co się może stać (może usunąć nie to co trzeba na przykład). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi