komputer89pc Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Witam, podajcie mi obudowy do komputera z czterema wejściami USB, audio i mikrofonem z przodu. Znam Zalman Z9 Pus Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ...a przednie drzwi mają się otwierać na prawo czy na lewo? Można tak i tak albo w ogóle je ściągnąć! Ja od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem BitFenix Ghost - mój najlepszy zakup sprzętowy w życiu. Obejrzyj sobie filmik: Odnośnik do komentarza
komputer89pc Opublikowano 3 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 USB na górze, odpada, dzęki! Czekam na więcej propozycji. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Żart Koty z natury lubią się uwalać w najcieplejszym miejscu. Pozdrawiam @Bonifacego Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Koty z natury lubią się uwalać w najcieplejszym miejscu. Po dołożeniu dodatkowo SilentiumPC FERA PRO HE 1224 (bo na boxowym chłodzeniu już nie słyszałem własnych myśli) subiektywnie wydmuchiwane powietrze jest chłodniejsze niż temperatura pokojowa. Wreszcie cisza, chłód i spokój. Mogę skupić się na kosmicznych pomysłach Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Chwila! Jeśli wydmuchiwane powietrze jest chłodne, to znaczy, że ciepło zostaje w środku Odnośnik do komentarza
Bonifacy Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Chwila! Jeśli wydmuchiwane powietrze jest chłodne, to znaczy, że ciepło zostaje w środku Nic z tych rzeczy! Górą http://images.anandtech.com/doci/6442/Small%20%287%20of%2012%29.jpg to ja mogę dwie łapy włożyć do środka w czasie pracy kompa i spawdzić co niniejszym uczyniłem. Gajowy - zonk! Odnośnik do komentarza
gajowy Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wychodzi na to, że masz jedyny na świecie procesor, który chłodzi zamiast grzać Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi