Markiz Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Pytanie jak w temacie. Przeszukałem Internet ale nie znalazłem odpowiedzi. Próbuje przesiąść się na Windows 7 i chciałbym jego wygląd maksymalnie dostosować do wyglądu Windows XP - takie przyzwyczajenie Wiele rzeczy już udało mi się zmienić ale tego niestety nie - co trzeba namieszać żeby wyglądało tak: Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Organizuj > Opcje folderów i wyszukiwania > w karcie Ogólne > Okienko nawigacji i zaznacz Pokaż wszystkie foldery, co da taki efekt: Gdybyś jeszcze chciał ukryć wyświetlanie Ulubionych i Bibliotek w widoku Windows Explorer (bez rzeczywistej deaktywacji tych składników): KLIK. Moim zdaniem wystarczy sobie po prostu włączyć co wyżej + zwinąć gałązki Ulubione + Biblioteki, eksplorator powinien zapamiętać je jako "zwinięte". Ale to już Twoja decyzja. . Odnośnik do komentarza
Markiz Opublikowano 13 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2010 Dzięki - działa. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi