maiek Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Witam mam problem, a mianowicie z ikoną baterii. Ładuje mi baterię tylko do 60% i dalej nie ładuje, zmieniałem tryb grafiki np. z dynamicznego na oszczędzanie i nic to nie daje. W czym tkwi problem ?Dodam, że mam laptopa Lenovo Y580 Odnośnik do komentarza
pedro82 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Może włączyłeś funkcję / była włączona funkcja przedłużania żywotności baterii. Wówczas tak jest ustawiane, że gdy osiągnie pewien % nałaowania ustawiony pojawia się informacja: podłączony/nie ładuje. Kiedys takie coś włączyłem na Lenovo i komputer przy okazji zaczął chodzic jak 486. Zmień to w programie Lenovo albo wywal go całiem i wówczas można ustawić wszystko w windowsowym zarządzaniu energią. Odnośnik do komentarza
maiek Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 pedro od razu jak zaczęło się uinstalowanie tego programu energy management bateria zaczęła się ładować. Mam jeszcze takie pytanie bo tam była funkcja w tym programie "usuwanie kurzu" mogę to gdzieś znaleźć na kompie czy nie da rady ? pytam się bo nic kompletnie nie wiem o windowsie 8... a mam go na lapku. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi