destr0y Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Witam. Od pewnego czasu mój komputer zaczął się restartować, czy to podczas wykonywania nawet najprostszych czynności typu słuchanie muzyki, buszowania po necie Nie mówie nawet nic o grach, bo pogram z 5 min i pluje jadem typu : http://imageshack.us/f/18/g1ge.jpg/ (sorry za jakość) Testowałem pamięć ram programem Memtest 86+ przez około 2 godziny i nie wykryło żadnych błędów pamięci ram. Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Kolego próbowałeś aktualizować sterowniki od chipsetu i grafiki? Odnośnik do komentarza
destr0y Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Tak, sterowniki do grafiki i chipsetu najnowsze ze strony producenta. Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Skoro aktualizowałeś sterowniki. To zrób jeszcze tak odinstaluj sterowniki od grafiki, zainstaluj nie te najnowsze tylko te które miałeś z płytką CD od producenta ale jeszcze przy tym przydałby się DirectX nowy Odnośnik do komentarza
destr0y Opublikowano 1 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zrobiłem, jak mówiłeś. Dalej wyskakują BSOD-y z tym że teraz wywala inne błędy. Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 No to podaj jakie to są błędy? Bo to ma duże znaczenie. Odnośnik do komentarza
destr0y Opublikowano 2 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Wszystkie kody błędów jakie wystąpiły u mnie do tej pory: 0x00000124, 0x000000d1, 0x00000024, 0x1000007e, 0x0000007f Odnośnik do komentarza
Rychwal Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Trzeba byłoby sprawdzić zasilacz i możesz spróbować jeszcze delikatnie podkręcić napięcie na vCore w BIOS'IE Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi