Rucek Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Witam, pobrałem 1GB plik z serwisu MEGA. Na partycji C: miałem tylko 2GB, po pobraniu zostało 1GB. Plik zapisałem na innej partycji, ale z partycji C: nie zeszło... nadal mam 1GB wolnego miejsca. Pamietam, że kiedys czytałem, ze chrome zapisuje pliki z MEGA dwa razy? nie potrafię znaleźć ścieżki gdzie chrome mógł zapisac ten plik, wyszukiwanie tez nie działa. Gdzie to mogło zapisać? co usunąć by odzyskac 1GB ? Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przeglądnij dysk programem SpaceSniffer. Odnośnik do komentarza
byku81 Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 C/Users/xxxxx/AppData/Local/Google/Chrome/UserData/Default/File System ->Wyczyść folder o nazwie 000 Odnośnik do komentarza
Rucek Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 dorwałem był tu: C:\Documents and Settings\User\Ustawienia lokalne\Dane aplikacji\Google\Chrome\User Data\Default\File System\001\p\00 podziękował ! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi