Golgordon Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam serdeczenie. Gdy otwieram pliki pdf wyskakuje blad ze :Probowano uzyskac dostep do nieprawidlowego adresuProsze o pomoc, juz nie mam sily Nie wiem jakie programy sciagnac i co z nimi zrobic.Rowniez wieczorami czesto mam problemy z wolno ladujacymi sie stronami Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Temat założyłeś w dziale diagnostyki infekcji nie realizując nawet zasad tego działu (KLIK), czyli brak jakichkolwiek raportów systemowych. Temat i tak przenoszę do działu Software. Gdy otwieram pliki pdf wyskakuje blad ze :Probowano uzyskac dostep do nieprawidlowego adresu Problem opisany niedostatecznie. Czym są otwierane te pliki PDF (w przeglądarce czy lokalnie innym programem), jaka przeglądarka PDF jest zainstalowana, jaki program jest skojarzony domyślnie z otwieraniem PDF? Wstępnie, ten błąd dzwoni mi podobnym problemem: KLIK. Uruchom regedit i wejdź do klucza: HKLEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management Sprawdź czy jest tam wartość o nazwie MoveImages. Jeśli jest, skasuj z prawokliku i zresetuj system. Rowniez wieczorami czesto mam problemy z wolno ladujacymi sie stronami Regularność wieczorów sugeruje problem po stronie dostawcy / sieci, typu obciążenie łącza lub podobne. . Odnośnik do komentarza
Golgordon Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Przepraszam za niesubordynacjeJesli chodzi o internet to ping jest dobry podczas wolno ladujacych sie stron, predkosc pobierania rowniez, nawet ustawilem statyczny DNS i niz z tego Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 24 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Co z otwieraniem plików PDF? Czy wykonałeś zalecaną akcję? Czy są jakieś skutki? Problem z internetem do innego działu się kwalifikuje (Sieci). . Odnośnik do komentarza
Golgordon Opublikowano 24 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2013 Tak problem rozwiazany dziekuje. A moglbys mi jeszcze wytlumaczyc ten blad ? O Co chodzilo ? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi