ar4 Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Witam, mam modem MF636 i miałem kasperky, on się skończył to go odinstalowałem... Po kliku dniach gdy włączyłem komputer nie mogłem połączyć się z internetem, gdyż wyskakiwał komunikat, że połączenie jest niemożliwe, dokładny opis to błąd 663. Poniżej zamieszczam loga z ComboFixa http://wklej.org/id/418339/ Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Spotkałem sie z tym. jeżeli nie odinstalowałeś Kasperskiego za pomocą dedykowanego narzędzia. Poszukaj wpisów w rejestrze po Kasprze. Zresetuj Modem Odnośnik do komentarza
ar4 Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 A można prosić o dokładniejszy opis? Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 Start>>Uruchom>>regedit Otworzy się restr. Klikasz Ctrl+F i w okienku wpisijesz Kspersky. Kasujesz wszystkie wpisy. Uwaga zanim to zrobisz wyeksportuj gdzieś rejestr w obecnym stanie abyś mógł go przywrócić jak się coś stanie nie tak. Co do modemu to musi mieć przycisk do resetowania, lub najprościej wyłącz go na minutę z prądu i włącz ponownie. Mówimy o modemie, nie routerze? Odnośnik do komentarza
switch48 Opublikowano 12 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2010 (edytowane) ar4 Komunikat błędu 663 mówi o tym, że "The media .INI file refers to an unknown device type." co oznacza, że "Plik .INI nośników odwołuje się do nieznanego typu urządzenia." Spróbuj odinstalować modem i zainstalować go ponownie. Edytowane 21 Lutego 2011 przez picasso 21.02.2011 - Temat zostaje zamknięty z powodu braku odpowiedzi autora. //picasso Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi