muzyk75 Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Nie mogę zmienić ustawień, pojawia się napis "niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu". Chcę ustawić automatyczne pobieranie aktualizacji, teraz mam ustawione: wyszukaj, ale pozwól wybrać... Jestem zalogowany jako admin. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 21 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 Tematy relatywne do systemu zakłada się w dziale Windows. Przenoszę do Windows 7. Tytuł też nieco zmieniam, bo nie w UAC rzecz. Nie mogę zmienić ustawień, pojawia się napis "niektórymi ustawieniami zarządza administrator systemu". Chcę ustawić automatyczne pobieranie aktualizacji, teraz mam ustawione: wyszukaj, ale pozwól wybrać... Ta zablokowana konfiguracja Automatycznych aktualizacji nie jest związana z UAC tylko politykami, które nie wiadomo skąd się wzięły w Twoim systemie. By odblokować opcje: Start > w polu szukania wpisz regedit > z prawokliku Uruchom jako Administrator i skasuj klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\WindowsUpdate Zresetuj system. . Odnośnik do komentarza
muzyk75 Opublikowano 21 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2013 W Windows update mam pod klucz AU- AUOptions - REG_DWORD 0x00000002 (2) Zadziałało, dzięki Picasso. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi