Jimmy Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Witam! Dostałem do monitora kabel DVI. Jutro będę budował nowego PC-ta i mam pytanie czy jak podłącze kabel do płyty głównej to będzie wyświetlać obraz ? Bo chwilowo będę jechał na grafice od procesora HD4600. Czy ten kabel musi być podłączony bezpośrednio do karty graficznej ? Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dwie rzeczy. Płyta musiałaby mieć wyjście DVI i w Menu monitora musiałbyś wybrać wejście DVI. Inaczej żółty ledzik na monitorze. Odnośnik do komentarza
Jimmy Opublikowano 17 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Dwie rzeczy. Płyta musiałaby mieć wyjście DVI i w Menu monitora musiałbyś wybrać wejście DVI. Inaczej żółty ledzik na monitorze. Mój monitor ma wejście DVI-D Moja płyta ma wejście DVI-D Kabel dostałem do monitora DVI-D Czyli będzie dało radę wyświetlić obraz ? Mam pilot do monitora i mogę wybierać pomiędzy złaczami hdmi, dvi etc. Odnośnik do komentarza
wieslaw531 Opublikowano 17 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Moja płyta ma wejście DVI-D Wyjście. Powinno cykać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi