Kromlech Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Postanowiłem wykonać kopię systemu w W7 na dysku zewnętrznym usb. Wywaliło mi błąd jak niżej, ale kopia się wykonuje. Opis błędu o tym numerze w sieci znalazłem jedynie dotyczący usługi update. Z resztą, co do tej drugiej otrzymuję tylko informacje o tym, że są pliki do pobrania i ile, ale nie wyświetla jakie to są pliki. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 1. Opis tego błędu i rozwiązań dla Windows 7 jest w artykule: KB982736 2. No jeszcze jest i to: KLIK. Ale artykuł pisany w czasach Vista a nie Windows 7 i nie jestem pewna czy to się aplikuje. Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W dniu 11.11.2010 o 15:01, picasso napisał(a): 1. Opis tego błędu i rozwiązań dla Windows 7 jest w artykule: KB982736 W rozwiązaniu MS trik z kropką nie zadziałał. W drugiej metodzie nie mam podklucza: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\System U mnie jest tak: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Cryptography HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Peernet HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) Cytat W drugiej metodzie nie mam podklucza EDIT: Teraz dopiero zauważyłam. Tam jest błąd w artykule MS. To ma być klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System Zaś po kompletnej edycji zresetuj komputer, by zmiany na pewno weszły w życie. Edytowane 11 Listopada 2010 przez picasso Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 W dniu 11.11.2010 o 18:16, picasso napisał(a): Zaś po kompletnej edycji zresetuj komputer, by zmiany na pewno weszły w życie. To oczywiste. Zmiana w rejestrze przyniosła pozytywny skutek. Dziekuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi