Kromlech Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Postanowiłem wykonać kopię systemu w W7 na dysku zewnętrznym usb. Wywaliło mi błąd jak niżej, ale kopia się wykonuje. Opis błędu o tym numerze w sieci znalazłem jedynie dotyczący usługi update. Z resztą, co do tej drugiej otrzymuję tylko informacje o tym, że są pliki do pobrania i ile, ale nie wyświetla jakie to są pliki. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 1. Opis tego błędu i rozwiązań dla Windows 7 jest w artykule: KB982736 2. No jeszcze jest i to: KLIK. Ale artykuł pisany w czasach Vista a nie Windows 7 i nie jestem pewna czy to się aplikuje. Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 1. Opis tego błędu i rozwiązań dla Windows 7 jest w artykule: KB982736 W rozwiązaniu MS trik z kropką nie zadziałał. W drugiej metodzie nie mam podklucza: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\System U mnie jest tak: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Cryptography HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Peernet HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\SystemCertificates HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows NT Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 11 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 (edytowane) W drugiej metodzie nie mam podklucza EDIT: Teraz dopiero zauważyłam. Tam jest błąd w artykule MS. To ma być klucz: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\System Zaś po kompletnej edycji zresetuj komputer, by zmiany na pewno weszły w życie. Edytowane 11 Listopada 2010 przez picasso Odnośnik do komentarza
Kromlech Opublikowano 11 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2010 Zaś po kompletnej edycji zresetuj komputer, by zmiany na pewno weszły w życie. To oczywiste. Zmiana w rejestrze przyniosła pozytywny skutek. Dziekuję Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi