fix7 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Tak jak w temacie. Wyskakuje mi szybko czarne okienko i znika , nawet w stanie nie jestem zobaczyć co to jest. Co może blokować reg? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 co to jest. Co może blokować reg? może to byc np. infekcja Zrób logi z FRST i OTL https://www.fixitpc.pl/topic/61-diagnostyka-ogólne-raporty-systemowe/ Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Proszę. Extras.Txt OTL.Txt FRST.txt Addition.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 W logach nic ciekawego, adware owszem, ale to nie ma związku. Potem będziesz to czyścił. Wyskakuje mi szybko czarne okienko i znika , nawet w stanie nie jestem zobaczyć co to jest. Co może blokować reg? Opisz mi dokładnie co Ty próbujesz robić, jak / czym / co i gdzie wpisujesz. Na razie powiem tylko tyle, że efekt sugeruje, iż w polu Uruchom wklejasz jakieś polecenie konsolowe, a takie otwiera i natychmiast zamyka okno cmd (utrzymanie okna cmd tylko jeśli uruchomi się cmd i dopiero wtedy wklepie komendę). . Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Mój błąd. Wpisywałam tylko reg, ma być regedit . Przepraszam za zamieszanie. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Ano właśnie. Reg to jest konsolowa wersja edytora i wklepanie tego wprost w Uruchom ma takie objawy. Reg należy wklepywać dopiero po uruchomieniu okna cmd. To już wyjaśnione, doczyść więc resztki adware Delta: 1. Wyczyść Firefox: menu Pomoc > Informacje dla pomocy technicznej > Zresetuj program Firefox. Reset nie naruszy zakładek i haseł. 2. Kosmetyka Google Chrome: zresetuj cache wtyczek. W pasku adresów wpisz chrome://plugins i ENTER. Na liście wtyczek wybierz dowolną i kliknij Wyłącz. Następnie wtyczkę ponownie włącz. 3. Uruchom AdwCleaner. Zastosuj Szukaj, a po tym Usuń. Powstanie folder C:\AdwCleaner z raportem z usuwania. Przedstaw ten log. . Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zrobione. Proszę AdwCleanerS1.txt Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 Zrobione. W AdwCleaner skorzystaj z opcji Odinstaluj. Wyczyść Tempy (KLIK) i foldery Przywracania systemu (KLIK). . Odnośnik do komentarza
fix7 Opublikowano 13 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 ok dzięki wielkie , jeszcze mam prośbę możesz spojrzeć na ten temat, nie mogę sobie poradzić z dobraniem sterowników https://www.fixitpc.pl/topic/19645-pr%C3%B3ba-instalacji-windowsa-xp-stop0x0000007b/?do=findComment&comment=129343 Jeszcze raz dziękuje Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi