punisher935 Opublikowano 12 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2013 Witajcie. Posiadam Windows 7 i tak się składa, że parę dni temu musiałem zrobić format komputera. Po formacie ustawiam sobie oczywiście wszystko tak jak było wcześniej no i w końcu dochodzę do wyłączenia powiadomień typu "Czy chcesz uruchomić ten program?". Wchodzę w Panel Sterowania, następnie Konta użytkowników i Zmień ustawienia funkcji Kontrola konta użytkownika. Zjeżdżam suwakiem na sam dół ale i tak mam te powiadomienia. Bardzo proszę o pomoc bo takie coś przed instalacją programów jak dla mnie jest bardzo irytujące. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
Anonim8 Opublikowano 13 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 jeśli masz na myśli taki komunikat to nalezy odznaczyc ptaszka i finito Odnośnik do komentarza
punisher935 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Tam jest "tego pliku" a ja chcę wyłączyć dla wszystkich. Odnośnik do komentarza
picasso Opublikowano 14 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Do wglądu temat o strumieniach ADS i ustęp "Strumienie Zone.Identifier": KLIK. . Odnośnik do komentarza
punisher935 Opublikowano 14 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Bardzo dziękuję Pełen profesjonalizm na forum, o takie coś mi chodziło. Jeszcze raz dzięki. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi